Cesarluz's Street

Back To Bayou Teche Live

Så gott och bra för energin

Det är härligt att träna och när man har kommit in i sin träning så känner man verkligen att man mår bra av det och att man längtar till nästa tränings pass. Ja det finns så många bra anledningar att börja träna, dels för att det är bra för vår fysiska hälsa. Det är viktigt att vi är aktiva och rör på oss, det hjälper till så att vi får starka muskler men det är även viktigt för våra inre organ att vi rör på oss.
Sen så mår vi bra psykiskt av att träna, dom säger det att man kan bota lättare depression med motion. Så man förstår att det är viktigt och något som gör att vi mår bättre.

Bra att börja lite försiktigt 

Om man är lite ovan med träning så kan det vara bra att börja lite försiktigt och sen öka lite i taget. Att hitta ett sätt som man tycker om är också viktigt så att man känner att det är kul och något som man kan längta till. Men det är klart att man inte alltid känner för att träna och att det kan ta ett tag innan man kommer in i det. Först i början så kan det vara lite tufft men det är helt normalt. Sen är det bra att se över sin kost så att det är bra så att man hjälper kroppen att få i sig alla näringsämnen som den behöver. Sen så kan man ju ta en sportdryck eller liknande när man håller på att träna för att få lite extra energi att orka. Ja det finns många saker som man kan göra för att det ska bli roligare och skönare att träna. Men det viktiga är att man sätter igång och går någonting som får igång kroppen och sätter igång den.